Varumärken

Kvaliteten i våra varumärken säger allt

Alab konstruerar, och producerar fönster, dörrar och fasader i aluminium och stål, allt från större entreprenader samt mindre produktleveranser. Alabs breda profilutbud samt stora variation av anpassningar och möjlighet till montage gör nästan alla önskemål möjliga att möta. Vi erbjuder både egenutvecklade profilsystem samt tillverkning av externa varumärken.

Aluman är produkten du söker efter när du bygger väggar i paneler då vi erbjuder foderbildande produkter, lättmonterat och stilrent, och som avsevärt kortar monteringstiden. Fönster, fönsterband, dörrar, entrer och skjutdörrar finns i sortimentet, både med bruten köldbrygga och inte. Tillverkningen av våra Aluman-produkter hittar du i Ånäset. Vi tillverkar efter dina önskemål!
Astral innebär kompletta och kostnadseffektiva lösningar inom inglasning och lackering. Vi finns även där för att hjälpa dig med all slags bearbetning av aluminium och på vår fabrik i Örnsköldsvik har vi pulverlackerat aluminiumprofiler och plåt sedan början av 80-talet. I vår pulverlackeringslinje lackerar vi omkring 600 000 meter aluminiumprofiler varje år. Med lång erfarenhet och hög kompetens är vi din kompletta partner för just ditt projekt. Astral har sin tillverkning i Själevad, Örnsköldsvik.
Season är anpassat för att klara alla typer av väderförhållanden. Därför passar vårt system under alla årstider och väder. Vi ger dig även ett brett sortiment så att du kan välja på alla möjliga färger och storlekar. Ljus och öppenhet tillför ofta värden till hela huset, men även användarvänliga funktioner är viktiga för en praktisk vardag.
På vår fabrik i Trehörningsjö tillverkar vi produkter för Sapas systemlösningar i aluminium för dörrar, fönster, fasader, BIPV, solskydd och glastak. Ni hittar ett stort utbud av aluminiumprodukter/aluminiumprofiler hos oss.
Stålprofil utvecklar och säljer profilsystem i stål och rostfritt stål (syrafast kvalitet EN 1.4404) för glasade dörr- och skjutdörrspartier, fasad-, vägg-, fönster-, och takpartier, såväl invändigt som utvändigt i kontors- och butiksbyggnader, flygplatser, banker, ambassader, fängelser, skolor, sjukhus, servicehem m m. Profilerna är oisolerade, isolerade och brandisolerade och kan uppfylla krav på bl a brand-, skott- och inbrottsskydd, köld- och ljudisolering, luft- och regntäthet. Vår tillverkning sker i Trehörningsjö.
Tillsammans med Astral tillverkar även fabriken i Örnsköldsvik produkter från Solarlux.
Kopierades!